Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανατροπή και επιστροφή στις νίκες

Ανατροπή και επιστροφή στις νίκες

Πρώτη νίκη στην Premier League μετά από έναν περίπου μήνα για την Liverpool! Οι Reds επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Sheffield United στο Anfield για την έκτη αγωνιστική.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Firmino και Jota, ενώ για την Sheffield ο Berge με πέναλτι.
Α’ Ημίχρονο: Με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Jota και Alisson στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Sheffield United, έχοντας δύο καλές στιγμές στο πρώτο δίλεπτο της αναμέτρησης. Πρώτα με το γύρισμα του Mane και έπειτα με το πολύ μακρινό φάουλ του Alexander-Arnold, το οποίο απομάκρυνε δύσκολα ο Ramsdale. Το σκορ όμως άνοιξε από την ομάδα του Chris Wilder με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Berge στο 13′. Το πέναλτι καταλογίστηκε για τάκλιν του Fabinho στον McBurnie πάνω στην γραμμή της περιοχής. Ο Mike Dean υπέδειξε αρχικά φάουλ εκτός περιοχής και δόθηκε πέναλτι μετά από έλεγχο του VAR. Ψηλά έφυγε το αριστερό του Wijnaldum στο 17′. Οι φιλοξενούμενοι στο 20′ άγγιξαν και το 0-2 με το πλασέ του McBurnie να καταλήγει για λίγο άουτ, ενώ στο 23′ οι Blades είχαν μια ακόμη ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Osborn, του οποίου το δυνατό σουτ απέκρουσε ο Alisson. Οι Reds είχαν αποδιοργανωθεί μετά το 0-1, αλλά βρήκαν την ισοφάριση στο 41′, με το πρώτο φετινό γκολ του Bobby Firmino! Ο Henderson έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Mane έπιασε την κεφαλιά, για να αποκρούσει ο Ramsdale και να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία του Baldock ξεκίνησε η επανάληψη, στην οποία απάντησαν οι Reds με πλασέ του Salah στο 52′. Οι Blades είχαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον Burke στο 60′, με τον Gomez να σταματάει το πλασέ του. Ο Salah δύο λεπτά αργότερα σκόραρε για το 2-1, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ και έμεινε το 1-1, αλλά όχι για πολύ. Στο 65ο λεπτό, ο Mane σέντραρε ιδανικά, για να βρει τον Diogo Jota και να σκοράρει ο Πορτογάλος με κεφαλιά, βάζοντας την Liverpool μπροστά στο σκορ! Οι Blades έχασαν καλή ευκαιρία ισοφάρισης στο 76′ με τον McGoldrick, που είχε μόλις περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Το σουτ του επιθετικού έφυγε λίγο πάνω από την εστία των πρωταθλητών. Ο Mo Salah είχε τη δική ευκαιρία στο 80′, για να τελειώσει το ματς, όταν και τα έκανε όλα σωστά αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι του Ramsdale. Η πρώτη αλλαγή του Jürgen Klopp έγινε στο 83′ με τον Milner να αντικαθιστά τον Jota, ενώ στο ίδιο λεπτό αντικαταστάθηκε και ο Firmino από τον Minamino. Αρκετά ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Mane στο 87′. Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Sheffield στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Burke να τελειώνει με άσχημο πλασέ την φάση, αν και βρέθηκε σε καλή θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: (4-2-3-1) Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum; Jota (Milner 83′), Firmino (Minamino 83′), Mane, Salah

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Jones, Shaqiri, Phillips, N Williams

Sheff United: Ramsdale, Basham, Egan, Ampadu, Baldock, Lundstram (McGoldrick 76′), Berge, Osborn, Stevens, McBurnie, Brewster (Burke 54′)

Έμειναν στον πάγκο: Sharp, Jagielka, Norwood, Robinson, Verrips

Για τους Reds ακολουθεί το βράδυ της Τρίτης ο αγώνας με την FC Midtjylland για το Champions League.
Ο Bobby Firmino ισοφαρίζει σε 1-1
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com